STANBYOU

Mijn naam is Stanley Mac- Donald, oprichter van Stanbyou. Ik werk als maatschappelijk werker volwassenen/ casusregisseur voor gemeenten. Na een professionele voetbalcarrière van 12 jaar heb ik in zorg- en welzijnsland mijn roeping gevonden.

OPLEIDING EN ORGANISATIES

HVA (Hogeschool van Amsterdam), Elan Trainingen en SKJ Kwaliteitsregister Jeugd.
AGB code zorgverlener: 94107231
AGB code praktijk: 37058758

"STANBYOU zal school, het gezinsleven en sporten weer op elkaar afstemmen"

MIJN DRIJFVEER

OUDERS/VERZORGERS ONDERSTEUNEN

Na een carrière van 12 jaar als profvoetballer gespeeld te hebben bij verschillende betaald voetbal organisaties zoals Telstar, Heerenveen, Top-Oss, NAC Breda, EVV Eindhoven en Heusden- Zolder België, heb ik mijn roeping gevonden in zorg- en welzijnland. Ik ben begonnen als jongerenwerker en na verschillende functies en uitdagingen ben ik nu Maatschappelijk Werker en casusregisseur. Als Maatschappelijk Werker met een Topsportachtergrond begeleidt, coach en adviseer ik (Stanbyou) ouders/verzorgers.

Als trainer van een jeugdselectie bij een Betaald Voetbal Organisatie (BVO) - de onder-16 selectie van AZ - heb ik gezien en gemerkt hoeveel druk ouders en/ of verzorgers, bewust of onbewust leggen op hun kind. Het kind presteert niet meer op het veld, maar ook niet meer op school en is thuis stil. Ook een echtscheiding, een overlijden van een dierbare, financiële zorgen thuis en gezondheidsproblemen in het gezin kunnen voor druk zorgen. Met mijn kennis en achtergrond wil Stanbyou ouders/verzorgers helpen om de druk - iets wat onzichtbaar is - zichtbaar te maken en dit om te zetten in positieve kracht.

OUDERS BEGELEIDEN

Als trainer van een Betaald Voetbal Organisatie (BVO) viel het mij op dat veel trainers ontzettend veel deden om spelers naar een hoger plan te brengen. Dit deden ze door coaching, sturing en motivering. Maar ik miste wel één heel belangrijk onderdeel: wat weten ze van de thuissituatie? Kunnen de ouders/verzorgers van de speler het elke maand volhouden om hun kind goed te begeleiden of speelt er nog andere problematiek in het gezin? Wordt de druk op de speler vanuit thuis niet te groot? Hoe kunnen we de druk vanuit thuis weghalen bij de speler? STANBYOU begeleidt, coacht en adviseert ouders/verzorgers in de directe omgeving van talentvolle topsporters, zodat het talent zich optimaal kan ontwikkelen.