KLANTEN

MEER DAN KLANTEN

Hieronder vindt u een selectie van websites die wij hebben ontworpen en gemaakt. Wij maken websites die passen bij het concept van de klant. Alleen zo weten we dat de klant tevreden is met het eindresultaat. Of u nou op zoek bent naar een artistieke website omdat u artiest bent of dat u op zoek bent naar een website als advocaat, wij zorgen ervoor dat de website u vertegenwoordigd. Wij doen onderzoek naar uw branche en concurrenten en we nemen de tijd om een website te maken die past bij uw bedrijf of identiteit.


BELASTING ADVOCATEN

Aegis Tax is een belasting advocaten kantoor die gevestigd is op Schiphol Rijk. Ze waren op zoek naar een corporate website in hun eigen kleuren en huisstijl. Ze wisten precies wat ze nodig hadden en kwamen met een voorbeeld en we hebben dat doorgenomen en besproken waar de website voor diende en we hebben een prachtige site afgeleverd in twee talen, precies waar ze naar op zoek waren.


INCASSO KEURMERK

Keurmerk SVI is een keurmerk voor incassobureau's. Ze waren op zoek naar een partij die hun nieuwe website kon maken en bijhouden en via via kwamen ze bij Maze Webdesign terecht. Ze hadden een duidelijk beeld van wat ze nodig hadden omdat websites analyseren en beoordelen hun werk is. Binnen een week een concept gemaakt en ze waren meteen verkocht.


SCHILDER

Reekers Schilders was een zzp'er die meer klussen wilde binnen halen. Wij hebben een goed gesprek gehad en een plan gemaakt om zijn bedrijf te rebranden. De rebranding was een groot succes en we hebben de website gemaakt, kleine aanpassingen gemaakt aan het logo en huisstijl. Hij heeft zijn social media uitbesteedt bij ons zodat hij zelf geen omkijken heeft naar zijn social media.


BANDENBOER

Op aanraden van een kennis kwam de eigenaar van Used Tyre Center bij ons. We hebben zijn website gemaakt en omdat hij erg tevreden was omdat wij alles konden maken wat hij wilde hebben erop heeft hij besloten om ook zijn social media bij ons neer te leggen. Naast hun social media (facebook en instagram) houden wij ook hun Google Ads en hun Marktplaatszakelijk account bij.


RIJSCHOOL

Op aanraden van een kennis kwam Rijschool Alliance terecht bij Maze. Ze waren toe aan een nieuwe website maar ze waren zo druk en ze schoven het op de lange baan. Twee maanden later na een update was hun website offline. Wij hebben toen met spoed een website gemaakt en binnen een paar dagen de website online gezet. Ze waren erg tevreden en ze sturen regelmatig hun con-collega's door.


DEEJAY ARTIEST

Zijn website was verouderd en hij was geïnteresseerd in een modern design. Dit hebben wij opgepakt en werk van gemaakt. Zijn website moest voldoen aan een paar belangrijke eisen, bezoekers moeten kunnen zien waar hij heeft opgetreden en luisteren welke genre muziek hij draait. Verder was het idee om de website een oldschool look en feel te geven, volgens ons is dat goed gelukt.

WEBSITES

NOG MEER WEBSITES

Naast onze uitgelichte MazeWebdesign casussen vindt u hieronder nog een selectie van websites die wij hebben ontworpen en gemaakt. Meer dan 120 klanten gingen u al voor in de afgelopen twee jaar. Klik op het plaatje om naar de website te gaan.
Klusbedrijf DenBerg
Hairpoint Leiden
Scooterpoint Leiden
Elisabetta Agyeiwaa
RealQuick Autorijschool
NewTown Almere
Eddy van Slimming
Safe Onderhoudsbedrijf
Baila Bachata
Alpha Robotica
Henny Jansen Horeca Adviesbureau
Hugo Wonen

WEBSITE DESIGN

WEBDESIGN IS ONZE PASSIE

Wat is een goede en wat is een mooie website? Wij verdiepen ons graag in de trends die spelen op het internet. Voor ons is het niet alleen ons werk maar ook onze passie, wij proberen steeds beter te worden in wat wij doen om sneller en mooiere websites te bouwen voor u! Een website is meer dan een online visite kaartje, wij zien het als uw online winkel. Uw eigen ruimte waar potentiële klanten komen om te zien wat u aanbiedt. Daarom moet de website duidelijk zijn met goede foto's en korte bondige teksten. Door een state of the art website te laten zien geeft u uw bezoekers het vertrouwen dat u kennis heeft van zaken.