Diensten

Welkom op de pagina van onze diensten. Stanbyou helpt en ondersteund ouders van talenten in de sport zodat de jonge talenten zonder druk beter kunnen presteren. Onze dienst is speciaal op maat voor elk gezin. We kunnen daarom niet vaste pakketten aanbieden maar op deze pagina willen wij wel een indicatie geven van wat ouders of gezinnen kunnen verwachten van onze diensten.

Veelgestelde vragen / FAQ

Wat houdt coaching in?

Stanbyou helpt ouders van kinderen met talent begrijpen wat er mis gaat en rapporteert dit terug naar de ouders. In dit coaching traject werken wij samen met de ouders aan een gezonde verhouding tussen kind en ouder zodat het kind beter kan presteren zonder druk.

Wat doet Stanbyou?

STANBYOU gaat samen met de ouders/verzorgers de druk die er gelegd wordt zichtbaar maken en dit omzetten in een positieve energie. De druk verdwijnt en het kind kan zich optimaal ontwikkelen op school, sportveld en thuis.

Wat kost het?

De kosten zijn 75 euro per uur en een sessie duurt 1,5 uur.

Hoevaak kom je langs?

Afhankelijk van de situatie. Alle afspraken worden ingepland.

Hoelang duren de sessies?

De sessies duren gemiddeld anderhalf uur maar we zijn niet gebonden aan vaste tijden. Als het uitloopt dan zullen wij deze sessies afmaken want uiteindelijk gaat het om het resultaat.

Is er subsidie beschikbaar?

Momenteel zijn wij in gesprek met diverse gemeenten.